Persil

Izjava o varovanju osebnih podatkov

 

1. Splošno

Henkel AG & Co. KGaA ‏(v nadaljevanju poimenovan kot Henkel) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani. Želeli bi vas seznaniti s tem, katere podatke Henkel zbira in kako se uporabljajo. Izvedeli boste tudi, kako lahko preverite točnost teh informacij in zahtevate, da Henkel te podatki izbriše. Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu z zakonskimi določili o varstvu osebnih podatkov v državi, kjer je sedež službe za obdelavo podatkov. Sprejeli smo vse potrebne ukrepe, s katerimi zagotavljamo izpolnjevanje zakonskih določil.

Ta Izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja za spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, ki so podane na Henklovi spletni strani.

2. Zbiranje, uporaba in obdelava osebnih podatkov

Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiramo samo v primeru, če se kot uporabnik naših spletnih strani prostovoljno odločite, da nam boste posredovali takšne podatke, ali nam zato dajete izrecno soglasje. V takšnih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe.

Pri vašem obisku spletnih strani se določeni podatki avtomatsko shranijo na naših strežnikih za namen upravljanja sistema ali za vodenje statistike ali za varnostne kopije ‏(backup). Ti podatki vključujejo naziv vašega ponudnika internetnih storitev, v nekaterih primerih IP-naslov, verzijo programske opreme vašega brskalnika, operacijski sistem vašega računalnika, ki se uporablja za dostop do naših spletnih strani, URL-naslov referenčne spletne strani ‏(spletne strani, s katere ste dostopali do naših spletnih strani), spletne strani, ki jih obiščete, medtem ko ste na naši spletni strani. in event. iskane besede, ki ste jih vnesli, da bi našli našo spletno stran. Ti podatki lahko omogočajo določene zaključke o posameznih obiskovalcih naše spletne strani, vendar pa se v tem primeru ne izvaja obdelava osebnih podatkov. Uporaba takšnih podatkov je povsem anonimna. V primeru, če Henkel takšne podatke posreduje zunanjim ponudnikom storitev, z ustreznimi ukrepi zagotovimo, da se sprejmejo tehnični in organizacijski koraki, ki zagotavljajo, da se prenos podatkov izvede v skladu z zakonskimi določili varovanja osebnih podatkov.

Če nam osebne podatke posredujete prostovoljno, takšnih podatkov ne bomo uporabili, obdelali ali jih posredovali tretjim osebam v obsegu, ki presega zakonsko dovoljene okvire ali vaše soglasje. Poleg tega bomo vaše podatke posredovali samo, če smo k temu obvezani na osnovi uradnih zahtev ali sodnih nalogov.

Vse spremembe v tej Izjavi o varovanju osebnih podatkov bodo objavljene na tej spletni strani. Na ta način vam je omogočeno, da se lahko kadarkoli seznanite s tem, kakšne podatke shranjujemo, kako jih zbiramo in uporabljamo.

3. Varnost

Henkel bo vaše podatke varno shranil in v ta namen sprejel vse varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali nedovoljenim spreminjanjem. Pogodbeni partnerji družbe Henkel, ki imajo zaradi zagotavljanja servisnih storitev pravico dostopa do vaših podatkov v Henklovem imenu, so zavezani k varovanju teh podatkov in jih ne smejo uporabljati v druge namene. V nekaterih primerih bo potrebno, da bomo vaše zahteve posredovali povezanim podjetjem družbe Henkel. Tudi v teh primerih se bodo vaši podatki obravnavali zaupno.

4. Osebni podatki otrok

Henkel ne želi zbirati osebnih podatkov otrok, mlajših od 14 let. Henkel bo, če je to potrebno, na ustreznih mestih spletnih strani otroke posebej opozoril na to, da naj Henklu ne posredujejo osebnih podatkov. Če bi starši ali skrbniki ugotovili, da so nam otroci, za katere so odgovorni, kljub temu dali na razpolago osebne podatke, prosimo starše ali skrbnike, da se povežejo z nami ‏(glejte točko 6 spodaj) in nam sporočijo, ali naj se ti podatki izbrišejo. Na osnovi tega bomo sprejeli vse potrebne ukrepe, da se ti podatki zbrišejo.

5. Piškotki

6. Internet sledenje

(1) Ta aplikacija uporablja Google Analytics, storitev za analizo Google Inc. ( "Google"). Programska oprema vsebuje nalepko, ki omogoča Google, primerljive s funkcijami piškotkov, analizira vašo uporabo spletne strani. Na Henkel račun, Google uporablja te podatke za analizo splošne aplikacije, ki temeljijo na podatkih, in generirirao poročila o dejavnostih in aplikacij, da bi zagotovili dodatne storitve Henkel v zvezi z uporabo aplikacij ali uporabljati internet. Google prvi skrajša vaš IP naslov v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah članicah, ki spada v Evropskem gospodarskem prostoru. IP naslov se prenese v času izvajanja storitve Google Analytics ni povezan z drugimi podatki Googla.

Lahko zbiranje in shranjevanje podatkov za poznejšo uporabo. Torej, kliknite na povezavo [povezave deaktivirati-add-on] in prenos deaktiviranje. V primeru, da prenesete in namestite to plugin bo rekel JavaScript (ga.js) ne zbira podatkov o vaših obiskih v prihodnosti.

Kot alternativa, esp. med uporabo brskalnika na mobilnih napravah, lahko kliknete na to povezavo [povezavi z izključitvijo] I zavrne za zbiranje podatkov za prihodnost (opt-out je določen za to domeno, in brskalnik, ki ga uporabljate v tem trenutku). V tem primeru bodo nameščeni opt-out piškotek. Če izbrišete piškotke v brskalniku, boste morali klikniti na povezavo.

Lahko najdete več informacij o storitvah za sledenje Google Analytics storitev za zaščito podatkov v Google Analytics: https://www.google.com/intl/en/policies/

(2) Z DoubleClick uporabo storitev, ki jih Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Montain View, CA 94043, da se prikaže ustrezne oglase. V ta namen se piškotki uporabljajo, ki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Vaš IP-naslov bo uporabljen za te piškote. Piškotki DoubleClick uporabiti identifikacijsko alias številko na svoj seznam za preverjanje privlačne oglase. To omogoča Google in partnerska mesta za prikaz oglasov na podlagi prejšnjih obiskov spletne strani Henklova ali drugih spletnih straneh. Google prenese in shrani podatke, zbrane iz piškotka DoubleClick s strežnikom.

Podatki se prenesejo na tretje osebe v okviru zakonskih določil ali pogodbenih obdelavo podatkov. Z vstopom na spletno stran Henkel se strinjate z uporabo teh podatkov in zgoraj opisane predelave s strani Googla. Lahko preprečite piškotke, shranjene v nastavitvah iskalnika. Če se strinjate z uporabo piškotkov na splošno, vendar ne smete uporabljati piškotek DoubleClick, lahko sledite tej povezavi in prenesti in namestiti brskalnik in izklop DoubleClick Google.

7. Vaše želje in zahteve / Pooblaščenec za varstvo podatkov

Shranjene podatke bo Henkel izbrisal po preteku zakonskega ali pogodbenega roka za shranjevanje podatkov ali če Henkel teh podatkov več ne potrebuje. V vsakem trenutku lahko zahtevate, da se podatki, ki se nanašajo na vas, izbrišejo. Prav tako imate pravico, da kadarkoli prekličete svoje soglasje, ki ste ga podali v zvezi z uporabo ali obdelavo osebnih podatkov. V takšnih primerih, ali če imate kakršnekoli druge želje v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na naš e-naslov: henkel.slovenija@henkel.com. Prav tako vas prosimo, da se obrnete na nas, če želite izvedeti, ali smo zbrali kakšne vaše osebne podatke in kateri podatki so to bili ‏(v primeru, da smo jih pridobili). Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.