Zanimiva dejstva

fragrances
Loading...

Dišave so sestavljene iz mešanice aromatičnih sestavin, ki vaše perilo obdajo s prijetnim vonjem. Od več tisoč različnih sestavin parfumov, ki jih uporabljamo za zagotavljanje prijetnega in dolgotrajnega vonja, so nekatere pogosteje povezane z alergijami kot druge in so zato navedene na embalaži kozmetičnih izdelkov, detergentov ter izdelkov za čiščenje. Tako so tudi jasno opredeljene na nalepkah blagovne znamke Persil. Namen tega je, da se osebe z znanimi alergijami ne bodo odločile za nakup takšnih izdelkov.

Na kakšen način uporabljamo dišave? 

Loading...

Dišave vašemu perilu in izdelkom blagovne znamke Persil zagotavljajo prijeten in dolgotrajen vonj. Prav tako izbiramo dišave na način, ki zagotavlja daljši vonj čistega, sveže opranega perila, kar je odvisno od izbranega izdelka. Poleg tega nekateri specializirani parfumi preprečujejo neprijetne vonjave, kar je zlasti pomembno pri športnih oblačilih. Vse dišave izpolnjujejo vse pravne zahteve in so prestale obsežne preizkuse na področju združljivosti z zdravjem uporabnikov. Naši izdelki za občutljivo kožo ne vsebujejo dišav, ki morajo biti navedene na embalaži.

Od kje izvira sestavina?

 

Nekatere sestavine dišav v izdelkih blagovne znamke Persil so naravnega izvora. Toda nekatere sestavine smo ustvarili v laboratorijih, da smo lahko odstranili neželene stranske produkte ali zagotovili zadostne količine.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

Naravne sestavine

Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

Občutljiva koža

Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

Higienska čistoča

Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Naši izdelki Persil s tehnologijo Deep Clean bodo poskrbeli, da bo vaše perilo higiensko čisto.