Loading...

Upoštevanje naših priporočil

Na vsakem izdelku družbe Persil je navedeno priporočilo za doziranje za nizko, srednjo in visoko stopnjo umazanije. Razvrščanje perila glede na stopnjo umazanije je torej pomemben korak za pravilno doziranje detergenta.

 

Bolj kot je umazano perilo, več detergenta morate uporabiti. Ne pozabite, da za različne vrste izdelka (gel, prašek ali zrna Megaperls) veljajo različne količine, zato vedno preverite navedbe na embalaži izdelka, da boste lahko doziranje ustrezno prilagodili.

Ugotavljanje trdote lokalne vode

Trdota vode se razlikuje glede na območja bivanja. Če želite pravilno dozirati detergent, se obrnite na lokalno komunalno podjetje, naj vam pove pravilno stopnjo trdote vode. Nato boste lahko doziranje detergenta preprosto prilagodili glede na ustrezno trdoto vode, in sicer tako, da upoštevate navodila v tabeli na nalepkah posameznih izdelkov Persil.

Preverjanje velikosti pralnega stroja

Dozirne količine na embalažah so navedene za velikost bobna od 4,5 do 5 kg perila v pralnem stroju. Če uporabljate pralni stroj z večjim bobnom, so na izdelkih Persil prav tako navedene določene dozirne količine za večje pralne stroje.

Pridobivanje brezplačnega pripomočka za doziranje

Če želite ugotoviti pravilno količino detergenta, priporočamo uporabo pripomočka za doziranje z ustreznim merilom. Pripomoček za doziranje za večkratno uporabo lahko naročite na spodnji povezavi.

Poskrbimo za čistejši svet

Naša potrdila

Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

Loading...

Odgovornost družbe Henkel

Kot vodilni na področju trajnosti si prizadevamo razvijati nove rešitve za trajnostjo okolje in omogočiti odgovorno rast ter ekonomsko uspešnost našega podjejta. To zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.