Potrebujete

  • 1 prazna papirnato škatlo praška Persil,                
  • škarje,                
  • lepilo,                
  • bela barva za risanje,                
  • okrasni papir

1. korak

Odrežite zgornji del kartonske škatle Persil. Škatlo pobarvajte v beli barvi, da prekrijete prvotno oblikovanje, in počakajte, da se barva posuši.

2. korak

Izmerite velikost posameznih škatel (na vseh straneh pustite 1 cm prostega prostora). Izberite okrasni papir in ga izrežite glede na izmerjene mere. Namig: za različne velikosti škatel izberite različen okrasni papir – tako boste poskrbeli, da bo vaše stojalo res ustvarjalno. Hkrati prilepite eno stran škatle in začnite nanašati pripravljene velikosti okrasnega papirja. Postopek ponovite na preostalih straneh škatle. Zavihajte prekomerne konce, kot da bi zavijali darilo, in na površino nanesite lepilo ter ustrezno prilepite.

3. korak

Na površino lahko dodate okrasne elemente (npr. trakove, krpice, fotografije …), da bo vaše stojalo še bolj izstopalo.

4. korak

V novo stojalo vstavite revije in uživajte ob branju.

Poskrbimo za čistejši svet

Naša potrdila

Henkel prispeva k trajnostnemu ogljičnemu odtisu in aktivno sodeluje v razpravi A.I.S.E. (mednarodna zveza za mila, detergente in izdelke za vzdrževanje). Njen cilj je stalen napredek v industriji skupaj z ostalimi sodelujočimi proizvajalci mil in praškov.

Mikroplastika

Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

Henklova odgovornost

Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.