Skip to Content

Čisto in mehko perilo, ki je nežno do moje kože

1. Ustrezen izdelek

Ali ste vi ali vaš družinski član razvili draženje kože, ki ga je povzročil vaš detergent? Z detergenti in mehčalci za perilo za občutljivo kožo lahko znatno zmanjšate tveganje za draženje kože. Persil in Silan razvijajta izdelke, ki nudijo popolno čistočo in skrbijo za vaše perilo, medtem ko so nežni do vaše kože. Preizkušeno s strani ECARF in odobreno s strani dermatologov.

2. Raven odmerjanja

Priporočamo odmerjanje, ki je navedeno na oznaki embalaže.

3. Kroženje vode

Poskrbite, da ne boste preobremenili bobna pralnega stroja, da boste zagotovili prostor, da lahko oblačila in voda pravilno krožijo med postopkom pranja. To bo pripomoglo k boljšemu izpiranju detergenta.

4. Ustrezno izpiranje

Pustite, da se cikel izpiranja konča, tako da se lahko ustrezno odstranijo vsi ostanki izdelka. Če izberete kratek program, bodite pozorni na cikel izpiranja, ker te vrste programov uporabljajo manj vode za izpiranje. V primeru dvoma, uporabite funkcijo »izpiraj dlje« ali ponovite cikle izpiranja.

5. Sušenje oblačil

Ali sušite perilo zunaj? To je običajno bolj prijetno. Ampak po možnosti ne med sezono senenega nahoda, ko se lahko veliko cvetnega prahu v zraku sprime na vaše perilo in lahko povzroči draženje pri nošenju.

6. Nove obleke

Poskrbite, da boste novo kupljene obleke enkrat ali dvakrat oprali preden jih boste prvič oblekli, saj boste tako odstranili vse morebitne ostanke proizvodnje, ter zmehčali obleko in tako omejite tveganje za draženje kože.