Persilovi zvesti partnerji

Mati smeje gleda svojega dojenčka medtem ko jemlje perilo iz pomivalnega stroja.

Priznana podjetja in dobre poznane blagovne znamke že dolgo podpirajo Persil. Takšne podpore smo zelo veseli, zato bi vam na tej strani radi predstavili svoja partnerska podjetja.

Preberite več o naših partnerjih:

Bosch: www.bosch-home.com

Siemens: www.siemens-home.bsh-group.com

Lindner: www.lindner.de

Pogled od zadaj na majhno punčko, ki v roza krilcu gleda globoko v boben pralnega stroja.

Nega perila Bosch

Blagovna znamka Bosch že 75 let predstavlja vrhunski razvoj, tehnično kakovost in zanesljivost na področju gospodinjskih aparatov.

Sodobnega pranja perila si ne bi mogli zamisliti brez Boscha. Bosch ima več kot 1000 patentov s področja pranja in sušenja, zaradi česar je vodilno podjetja na področju inovacij. Vse tehnične inovacije, ki so jih razvili pri Boschu, so vedno imele en skupni cilj: postati kar se da učinkovit in energetsko varčen. Bosch tako ob vsakem pranju zagotavlja popolne rezultate.

Siemensove inovacije

Gospodinjstvo je najbolj učinkovito, kadar združuje visokokakovostno tehnologijo in inovativne funkcije z nizko porabo energije. Kadar govorimo o perilu, lahko vse to najdemo pri Siemensu. Tako je Siemens na primer razvil prvi pralni stroj, ki ve, kako odstraniti madeže. Zunanji/impregnacijski program opere in impregnira ojačan tekstil, boben varioSoft pa obenem zagotavlja izredno nežno čiščenje in zvočno izolacijo, zaradi česar je pralni stroj med obratovanjem zelo tih. In še najboljše: Siemens ponuja prvi sušilni stroj na svetu z nizko porabo energije, ki temelji na samodejnem čiščenju v kondenzatorju.

Siemensov sistem proti madežem

Madeži, ki jih povzroči trava, paradižnik in rdeče vino, nimajo istih lastnosti. Zahvaljujoč Siemensovemu sistemu proti madežem se vsak madež obravnava posamezno.  Najnovejša Siemensova tehnologija to doseže tako, da nadzira inteligentna programska zaporedja in premikanje bobna glede na vrsto madeža. To pomeni, da se bo perilo pralo nežno oziroma intenzivno – odvisno od posameznega primera. Edinstvena zgradba bobna varioSoft nudi aktivno podporo odstranjevanju madežev, tako kot posebno oblikovane asimetrične lopatice. Tako lahko madeže odstranimo brez posebnega napora in dodatnih detergentov.

Lindner Hotels & Resorts

Privlačni konferenčni prostori, očarljiva wellness zdravilišča ali prefinjeni golf oziroma športni hoteli. Lindner Hotels & Resorts zadovolji še tako zahtevnega gosta. Postrežba je prijazna in preprosta. Koncept – odmik od vsakdanjega in inovacije. Lahko ste prepričani, da ima družba, ki toliko polaga na kakovost, tudi posebno mesto za detergent številka ena v Nemčiji. Zakaj se ne bi prijavili v enega od Linder hotelov in se prepustili razvajanju?