Skip to Content

Za čistejši svet

Für eine sauberere Welt

Že več generacij si prizadevamo razvijati izjemno učinkovite inovacije za vaše perilo. Naš cilj je čistejši svet, zato vam ponujamo izdelke, ki so varni za vas, vašo družino in okolje ter s katerimi boste dosegali izjemne rezultate pri pranju perila.

 • Stalno izpopolnjujemo naše formule in omogočamo še bolj učinkovito delovanje pri nizkih temperaturah ter tako omogočamo nižjo porabo in manjši vpliv na okolje.
 • Stalno razvijamo naše sestavine ter tako izboljšujemo njihove lastnosti razkrajanja in pomagamo varovati okolje, v katerem živimo.

Dandanes vsa pakiranja blagovne znamke Persil že v celoti omogočajo recikliranje, če so bila pravilno odstranjena. Prav tako si bomo v prihodnjih letih prizadevali povečati odstotek že reciklirane plastike in uporabo organske plastike v embalažah blagovne znamke Persil.

Persil: odgovorne inovacije za vas in okolje. Za čistejši svet, korak za korakom.

Naše sestavine
Naša embalaža
Naš proizvodni proces
Vaš prispevek

Poskrbimo za čistejši svet

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Občutljiva koža

  Občutljiva koža

  Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

 • Higiensko čisto perilo

  Higiensko čisto perilo

  Že več generacij si prizadevamo razvijati visokou činkovite izdelke za vaše perilo. Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Z izdelki blagovne znamke Persil, ki uporabljajo tehnologijo Deep Clean, boste zagotovili, da bo vaše perilo higiensko čisto.