Skip to Content

Naravne sestavine

Narava nas napaja z energijo in močjo in sedaj nam predstavlja novi detergent Persil Green Power.

surfactants

S 100-odstotno učinkovitostjo delovanja izdelkov Persil in 85 odstotki naravnih sestavin vam zagotavljamo učinkovito moč pri odstranjevanju madežev in nežen vpliv na okolje.

Preizkusite novi izdelek Persil Green Power za trajnostno prihodnost.

Celosten pristop k trajnosti

Persil Green Power si prizadeva za čistejši svet v svoji celotni verigi vrednosti:

 • Zagotavlja vam vrhunsko učinkovitost pranja, ki jo pričakujete od izdelkov Persil.
 • Formula vsebuje 85 % naravnih sestavin.
 • Na voljo je v embalaži PET, ki vsebuje 50 odstotkov recikliranega materiala. Embalažo je prav tako mogoče v celoti reciklirati.
 • Nagrada okoljskega pečata Blue Angel, potrjuje posebno skladnost izdelka Persil Green Power z okoljem.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Občutljiva koža

  Občutljiva koža

  Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

 • Higiensko čisto perilo

  Higiensko čisto perilo

  Že več generacij si prizadevamo razvijati visokou činkovite izdelke za vaše perilo. Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Z izdelki blagovne znamke Persil, ki uporabljajo tehnologijo Deep Clean, boste zagotovili, da bo vaše perilo higiensko čisto.