Ali imate vi oziroma družinski član občutljivo kožo? Potem je prava izbira za vaše perilo zagotovo naš pralni prašek za osebe, nagnjene k alergijskim reakcijam! Že leta 2009 je izdelek Persil Sensitive kot prvi na svetu prejel nagrado za detergent, primeren za osebe z alergijskimi reakcijami, ki jo je podelil Evropski center za raziskavo alergij. Persil Sensitve vsebuje posebne dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami, in je brez barvil.

 

Več informacij je na voljo tukaj.

 

Izdelek Persil Sensitive Megaperls® vsebuje optične elemente za osvetljevanje, ki poskrbijo za lesk belega perila, za barvno perilo pa priporočamo gel Persil Sensitive.

 

Ali naj osebe, ki so nagnjene k alergijskim reakcijam, uporabljajo manjšo količino detergenta od navedene na embalaži izdelka?

 

Ne. Persil Sensitive vedno dozirajte glede na trdoto vode in stopnjo umazanije perila, skladno z navodili na embalaži izdelka.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

Naravne sestavine

Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

Naša potrdila

Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

Higienska čistoča

Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Naši izdelki Persil s tehnologijo Deep Clean bodo poskrbeli, da bo vaše perilo higiensko čisto.