Loading...

Perite pri nizkih temperaturah in zmanjšajte vaš vpliv na podnebne spremembe

Neprekinjeno smo izboljševali našo formulo blagovne znamke Persil in tako zagotovili izjemno učinkovitost pranja že pri nizkih temperaturah.

 

S formulo za hladno pranje lahko oblačila perete pri nižji temperaturi in občutite svežino čistega perila ter zmanjšate letne stroške energije za do 60 €. Perite pri 30° in vpliv vašega pralnega stroja na podnebne spremembe boste zmanjšali za 50 %.

V pralni stroj naložite čim več oblačil in znižajte stroške električne energije

Pralni stroj čim bolj naložite čim bližje največji dovoljeni obremenitvi in prihranili boste vodo ter znižali stroške električne energije.

 

Načrtujte pranje ter razvrščajte in zbirajte oblačila s podobno stopnjo nečistoče – tako ne boste več prali pri zgolj polovično napolnjenem pralnem bobnu. Obenem boste zmanjšali porabo detergenta in znižali letne stroške električne energije največ do 70 %.

Izračunajte svoj osebni ogljični odtis

Vzemite si nekaj minut in uporabite računalo, ki sta ga razvila družba Henkel ter inštitut Wuppertal v Nemčiji, da boste izvedeli več o osebnih odločitvah, ki vplivajo na količino vašega ogljičnega odtisa. S tem računalom boste lahko hitro ugotovili, v kolikšni meri obremenjujete okolje.

Poskrbimo za čistejši svet

Naša potrdila

Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

Loading...

Odgovornost družbe Henkel

Kot vodilni na področju trajnosti si prizadevamo razvijati nove rešitve za trajnostjo okolje in omogočiti odgovorno rast ter ekonomsko uspešnost našega podjejta. To zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.