Skip to Content

Predelava naših izdelkov

Zabavajmo se skupaj: pozitiven doprinos k ohranjanju okolja ni vedno dolgočasno opravilo. Z nekaj ustvarjalnosti lahko embalaži Persil podarite nov pomen, ne le zgolj razvrstitev na ustrezno mesto v reciklirnem obratu.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekatere načine za vnovično uporabo prazne embalaže Persil, s katerimi se boste pozabavali in prispevali k ohranjanju okolja.

Posodo z gelom Persil predelajte v škropilnico za zalivanje.

Škatlo Persil Discs predelajte v košaro za pletenje.

Škatlo praška Persil predelajte v stojalo za revije.

Poskrbimo za čistejši svet

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Mikroplastika

  Mikroplastika

  Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

 • Henklova odgovornost

  Henklova odgovornost

  Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.