Skip to Content

Predelava škatle praška Persil v stojalo za revije

Potrebujete

 • 1 prazna papirnato škatlo praška Persil,                
 • škarje,                
 • lepilo,                
 • bela barva za risanje,                
 • okrasni papir

1. korak

Odrežite zgornji del kartonske škatle Persil. Škatlo pobarvajte v beli barvi, da prekrijete prvotno oblikovanje, in počakajte, da se barva posuši.

2. korak

Izmerite velikost posameznih škatel (na vseh straneh pustite 1 cm prostega prostora). Izberite okrasni papir in ga izrežite glede na izmerjene mere. Namig: za različne velikosti škatel izberite različen okrasni papir – tako boste poskrbeli, da bo vaše stojalo res ustvarjalno. Hkrati prilepite eno stran škatle in začnite nanašati pripravljene velikosti okrasnega papirja. Postopek ponovite na preostalih straneh škatle. Zavihajte prekomerne konce, kot da bi zavijali darilo, in na površino nanesite lepilo ter ustrezno prilepite.

3. korak

Na površino lahko dodate okrasne elemente (npr. trakove, krpice, fotografije …), da bo vaše stojalo še bolj izstopalo.

4. korak

V novo stojalo vstavite revije in uživajte ob branju.

Poskrbimo za čistejši svet

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Mikroplastika

  Mikroplastika

  Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

 • Henklova odgovornost

  Henklova odgovornost

  Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.