Zanimiva dejstva

surfactants
Loading...

Površinsko aktivne snovi so glavne komponente v večini detergentov in čistilnih sredstev. Odstranjujejo madeže in umazanijo iz oblačil ter zagotavljajo, da se umazanija odstrani skupaj z vodo za pranje perila.

Več informacij o površinsko aktivnih snoveh Persil

V izdelkih blagovne znamke Persil uporabljamo dve skupini površinsko aktivnih snovi:

 

Anionske površinsko aktivne snovi

Učinkovite pri čiščenju oljne umazanije in oljnih/peščenih madežev

 

Neionske površinsko aktivne snovi

Odlične pri odstranjevanju najtrdovratnejših oljnih madežev

Na kakšen način uporabljamo površinsko aktivne snovi?  

Loading...

Za sijočo in dolgotrajno čistočo: družba Persil s površinsko aktivnimi snovmi zagotovi najboljše rezultate pranja, ki jih pričakujete od izbranega detergenta. Vse naše površinsko aktivne snovi so v celoti biorazgradljive.

 

Površinsko aktivne snovi so lahko izdelane na osnovi petroleja ali naravnega izvora (npr. olje iz palmovih jedrc). Če za osnovo uporabimo olje iz palmovih jedrc, bomo do konca leta 2020 v sklopu naših prizadevanj za čistejši svet zagotovili, da je bilo olje bilo pridelano v skladu z modelom masnega razmerja RSPO. 

Od kje prihajajo?

 

Aktivne površinske snovi lahko izvirajo iz petrokemičnih procesov ali so naravnega izvora (npr. iz palmovega olja). V sklopu našega prizadevanja k čistejšemu svetu želimo doseči, da bodo vse površinsko aktivne snovi, pridobljene iz palmovega olja, masovno uravnotežene do konca leta 2020. Na ta način lahko bolje uravnotežimo naše vire sestavin in tako zmanjšamo obremenitev okolja, obenem pa ohranimo isto raven kakovosti in učinkovitosti delovanja.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

Naravne sestavine

Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

Občutljiva koža

Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

Higienska čistoča

Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Naši izdelki Persil s tehnologijo Deep Clean bodo poskrbeli, da bo vaše perilo higiensko čisto.