Skip to Content

Unsere Inhaltsstoffe

Družba Persil želi vam in vaši družini stalno omogočati najboljšo in najsodobnejšo tehnologijo, s katero boste pri pranju perila dosegali vrhunske rezultate. Vsak izdelek smo razvili z željo po izpolnjevanju najrazličnejših zahtev, tako da se razlikuje tudi sestava posameznih sestavin.

Vsako sestavino smo skrbno izbrali in zagotovili najvišjo učinkovitost delovanja, obenem pa poskrbeli, da so izdelki primerni za uporabo za osebe z občutljivo kožo in prijazni do okolja. Na spodnjem seznamu izberite posamezne sestavine, ki jih uporablja družba Persil, da prikažete več informacij.

 • Površinsko aktivne snovi

  Površinsko aktivne snovi

 • Encimi

  Encimi

 • Polimeri

  Polimeri

 • Dišave

  Dišave

 • Konzervansi

  Konzervansi

Družba Henkel slovi po dolgotrajni predanosti, da ponuja samo izdelke, ki so dodobra zaščiteni in ne povzročajo negativnih učinkov na zdravje uporabnikov in okolje. Za naše izdelke Persil uporabljamo zgolj sestavine, ki izpolnjujejo vse pravne zahteve EU in so prestale obsežne preizkuse na področju združljivosti z zdravjem uporabnikov. Izberite naslednjo povezavo, če želite izvedeti več o varnosti izdelka: 

Več informacij o naši zaprisegi lahko prav tako izveste na tem spletnem mestu: naših izdelkov za pranje in čiščenje nismo testirali na živalih   

Izberite naslednjo povezavo, če želite izvedeti več o mikroplastiki: 

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

 • Naravne sestavine

  Naravne sestavine

  Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

 • Občutljiva koža

  Občutljiva koža

  Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.