Skip to Content

Dišave

surfactants

Zanimiva dejstva

Dišave so sestavljene iz mešanice aromatičnih sestavin, ki vaše perilo obdajo s prijetnim vonjem. Od več tisoč različnih sestavin parfumov, ki jih uporabljamo za zagotavljanje prijetnega in dolgotrajnega vonja, so nekatere pogosteje povezane z alergijami kot druge in so zato navedene na embalaži kozmetičnih izdelkov, detergentov ter izdelkov za čiščenje. Tako so tudi jasno opredeljene na nalepkah blagovne znamke Persil. Namen tega je, da se osebe z znanimi alergijami ne bodo odločile za nakup takšnih izdelkov.


fragrances

Na kakšen način uporabljamo dišave? 

Dišave vašemu perilu in izdelkom blagovne znamke Persil zagotavljajo prijeten in dolgotrajen vonj. Prav tako izbiramo dišave na način, ki zagotavlja daljši vonj čistega, sveže opranega perila, kar je odvisno od izbranega izdelka. Poleg tega nekateri specializirani parfumi preprečujejo neprijetne vonjave, kar je zlasti pomembno pri športnih oblačilih. Vse dišave izpolnjujejo vse pravne zahteve in so prestale obsežne preizkuse na področju združljivosti z zdravjem uporabnikov. Naši izdelki za občutljivo kožo ne vsebujejo dišav, ki morajo biti navedene na embalaži.


<h2>Na kakšen način uporabljamo dišave?&nbsp;<br>
</h2>

Od kje izvira sestavina?

Nekatere sestavine dišav v izdelkih blagovne znamke Persil so naravnega izvora. Toda nekatere sestavine smo ustvarili v laboratorijih, da smo lahko odstranili neželene stranske produkte ali zagotovili zadostne količine.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

 • Naravne sestavine

  Naravne sestavine

  Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

 • Občutljiva koža

  Občutljiva koža

  Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

 • Higiensko čisto perilo

  Higiensko čisto perilo

  Že več generacij si prizadevamo razvijati visokou činkovite izdelke za vaše perilo. Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Z izdelki blagovne znamke Persil, ki uporabljajo tehnologijo Deep Clean, boste zagotovili, da bo vaše perilo higiensko čisto.