Skip to Content

Predelava posode z gelom Persil v škropilnico za zalivanje

Potrebujete

 • 1 prazno embalažo Persil gela,
 • škarje,
 • komplet vodoodpornih barv za risanje

1. korak

Očistite preostali izdelek iz embalaže in odstranite nalepke. Nato embalažo pobarvajte z živimi barvami in prekrijte preostale vidne dele odstranjenih nalepk.

2. korak

Ko nanesete osnovno barvo, je čas, da domišljiji pustite prosto pot in embalažo pobarvate s cvetlicami, srčki in nasmejanimi liki.

3. korak

Okrog pokrovčka izrežite luknje za iztekanje vode.

4. korak

V posodo nalijte vodo in jo zaprite s pokrovčkom. Vaša škropilnica za zalivanje je tako pripravljena za uporabo.

Poskrbimo za čistejši svet

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Mikroplastika

  Mikroplastika

  Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

 • Henklova odgovornost

  Henklova odgovornost

  Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.