Skip to Content

Predelava škatle Persil Discs v košaro za pletenje

Predelava škatle Persil Discs v košaro za pletenje

Potrebujete

 • 1 prazna embalažo Persil Discs,             
 • škarje,             
 • lepilo,             
 • komplet barv za risanje,             
 • okraske (gumbe, trakove, krpice …)

1. korak

Z embalaže Persil Discs odstranite papirnat ovoj in nalepko s pokrova. Izdelek očistite s toplo vodo, da boste lažje odstranili ostanke lepila in nalepke. S sijočo barvo pobarvajte škatlo in pokrov, pri tem bodite pozorni na morebitne preostale dele lepila in nalepk.

2. korak

Pokrov položite na tla in počakajte, da se barva posuši. Prepričajte se, da je barva na pokrovu suha, preden se prepustite svoji domišljiji. Embalažo lahko popestrite z geometrijskimi liki ali cvetlicami, nanjo prilepite barvite gumbe ali izrežete vzporedne luknje okrog škatle in spletete trak.

3. korak

Embalažo napolnite s pripomočki za pletenje … in se sprostite v svoji prostočasni dejavnosti. Namig: ko končate, lahko škatlo zaprete s pokrovom Persil in tako komplet varno shranite na želeno mesto.

Poskrbimo za čistejši svet

 • Naša potrdila

  Naša potrdila

  Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

 • Mikroplastika

  Mikroplastika

  Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

 • Henklova odgovornost

  Henklova odgovornost

  Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.