S 100-odstotno učinkovitostjo delovanja izdelkov Persil in 85 odstotki naravnih sestavin vam zagotavljamo učinkovito moč pri odstranjevanju madežev in nežen vpliv na okolje.

 

Preizkusite novi izdelek Persil Green Power za trajnostno prihodnost.

 

Celosten pristop k trajnosti

 

Persil Green Power si prizadeva za čistejši svet v svoji celotni verigi vrednosti:

 

  • Zagotavlja vam vrhunsko učinkovitost pranja, ki jo pričakujete od izdelkov Persil.
  • Formula vsebuje 85 % naravnih sestavin.
  • Na voljo je v embalaži PET, ki vsebuje 50 odstotkov recikliranega materiala. Embalažo je prav tako mogoče v celoti reciklirati.
  • Nagrada okoljskega pečata Blue Angel, potrjuje posebno skladnost izdelka Persil Green Power z okoljem.

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

Naša potrdila

Henkel je vodilno podjetje na področju razvoja okolju prijaznih detergentov in je bilo prva, ki je podpisalo listino »A.I.S.E za trajnostno pranje in čiščenje« leta 2005. Podjejta, ki so se pridružila tej iniciativi mednarodne zveze za pranje in domačo nego, se zavzemajo za stalno izboljševanje svojih proizvodnih procesov in letno poročanje o napredku na področjih gospodarstva, okolja in družbe, doseženem na osnovi opredeljenih ključnih vrednosti.

Občutljiva koža

Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

Higienska čistoča

Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Naši izdelki Persil s tehnologijo Deep Clean bodo poskrbeli, da bo vaše perilo higiensko čisto.