Družba Persil želi vam in vaši družini stalno omogočati najboljšo in najsodobnejšo tehnologijo, s katero boste pri pranju perila dosegali vrhunske rezultate. Vsak izdelek smo razvili z željo po izpolnjevanju najrazličnejših zahtev, tako da se razlikuje tudi sestava posameznih sestavin.

 

Vsako sestavino smo skrbno izbrali in zagotovili najvišjo učinkovitost delovanja, obenem pa poskrbeli, da so izdelki primerni za uporabo za osebe z občutljivo kožo in prijazni do okolja. Na spodnjem seznamu izberite posamezne sestavine, ki jih uporablja družba Persil, da prikažete več informacij.

Družba Henkel slovi po dolgotrajni predanosti, da ponuja samo izdelke, ki so dodobra zaščiteni in ne povzročajo negativnih učinkov na zdravje uporabnikov in okolje. Za naše izdelke Persil uporabljamo zgolj sestavine, ki izpolnjujejo vse pravne zahteve EU in so prestale obsežne preizkuse na področju združljivosti z zdravjem uporabnikov. Izberite naslednjo povezavo, če želite izvedeti več o varnosti izdelka: 

 

Več informacij o naši zaprisegi lahko prav tako izveste na tem spletnem mestu: naših izdelkov za pranje in čiščenje nismo testirali na živalih   

 

Izberite naslednjo povezavo, če želite izvedeti več o mikroplastiki: 

Poiščite idealen izdelek za svoje potrebe

Naravne sestavine

Družba Persil neprestano razvija trajnostne rešitve. Odkrijte našo inovacijo – Persil Green Power – 100-odstotna učinkovitost pri pranju, okolju najbolj prijazna rešitev do sedaj.

Občutljiva koža

Gel Persil Sensitive in zrna Sensitve Megaperls smo izdelali za osebe z občutljivo kožo. Uvrščamo jih v kategorijo detergentov, ki blagodejno vplivajo na kožo, njihove formule pa vsebujejo dišave, ki smo jih razvili za osebe z alergijami in občutljivo kožo, ter ne vsebujejo nobenih barvil.

Higienska čistoča

Čisto perilo prispeva k čistejšemu okolju za vas in vašo družino. Naši izdelki Persil s tehnologijo Deep Clean bodo poskrbeli, da bo vaše perilo higiensko čisto.