Zabavajmo se skupaj: pozitiven doprinos k ohranjanju okolja ni vedno dolgočasno opravilo. Z nekaj ustvarjalnosti lahko embalaži Persil podarite nov pomen, ne le zgolj razvrstitev na ustrezno mesto v reciklirnem obratu.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekatere načine za vnovično uporabo prazne embalaže Persil, s katerimi se boste pozabavali in prispevali k ohranjanju okolja.

Posodo z gelom Persil predelajte v škropilnico za zalivanje.

Škatlo Persil Discs predelajte v košaro za pletenje.

Škatlo praška Persil predelajte v stojalo za revije.

Poskrbimo za čistejši svet

Naša potrdila

Henkel prispeva k trajnostnemu ogljičnemu odtisu in aktivno sodeluje v razpravi A.I.S.E. (mednarodna zveza za mila, detergente in izdelke za vzdrževanje). Njen cilj je stalen napredek v industriji skupaj z ostalimi sodelujočimi proizvajalci mil in praškov.

Mikroplastika

Persil si odločno prizadeva zagotoviti, da njeni izdelki ne povzročajo vdora mikroplastičnih delcev v okolje. Raziščite več o naših pomembnih preteklih dosežkih in prihodnjih ciljih.

Henklova odgovornost

Kot vodilno podjetje na področju trajnosti želimo svetu predstaviti nove rešitve za trajnostni razvoj, pri tem pa še naprej podjetje voditi na odgovoren način. Ta ambicija zajema vse aktivnosti našega podjetja – skupaj s celotno verigo vrednosti.